Browsing Archives of - 2012 Duben

Genius DX-Eco

Genius DX-EcoMyš, která nepotřebuje baterie Majitelé bezdrátových myší (klávesnic, touchpadů apod.) to dobře znají. Je půlnoc, dokončujete nějakou důležitou práci nebo jen tak brouzdáte internetem a najednou se na monitoru objeví varovný signál s hláškou, že hladovým perifériím dochází energie a chtělo by to vyměnit... Read More »

HP Z1

HP Z1To není počítač v monitoru, to je regulérní pracovní stanice… Počítače typu All-in-One mají už několik let pevné místo na trhu – lepší kombinace špičkového výkonu a praktického provedení v podstatě neexistuje, sebelepší notebook tohle nenabídne. Nejznámějším zástupcem této kategorie je koneckonců slavný iMac. Skutečným průkopníkem této oblasti je nicméně firma HP – ta stála... Read More »

Google Play

Google PlayInternetový obchod Android Market mění název i funkce Pokud máte telefon s operačním systémem Android, možná jste zaregistrovali nedávnou změnu loga internetového obchodu Market. U Google se totiž odehrála dosti podstatná... Read More »

BenQ LM 100

BenQ LM 100Už i BenQ má superodolný fotoaparát Kompaktní fotoaparáty si v poslední době nalézají novou cílovou skupinu, totiž milovníky extrémních sportů. Můžete se s nimi potápět, lézt po skalách či projíždět pouští na motorce nebo v džípu a nemusíte se obávat, že se vám s nimi něco... Read More »