Browsing Archives of - 2018 Červen

Rukojeť se stabilizací pro natáčení videa mobilem

Rukojeť se stabilizací pro natáčení videa mobilemDnešní moderní mobilní telefony umožňují natočit video i ve 4K kvalitě. Problém při akčních a dynamických scénách představují prudké a nechtěné výkyvy přístroje do všech stran. Takové záznamy jsou obtížně sledovatelné a při delším prohlížení únavné. Řešením je rukojeť se stabilizací, jako například tato, od renomované začky... Read More »

ScreenX se chystá po celém světě otevřít panoramatická kina

ScreenX se chystá po celém světě otevřít panoramatická kinaNejmodernější kinosál ScreenX expanduje do dalších zemí. Společnost Cineworld Group oznámila partnerství se společností CJ 4DPLEX, která v příštích několika letech otevře celkem sto nových ScreenX sálů, a to po celém světě. Cineworld Group vlastní v České republice síť multiplexů Cinema City. Nové sály budou instalovány v celé síti Cineworld Group v  USA, Velké Británii,... Read More »

Manžel na zkoušku je remake slavného filmu Přes palubu

Manžel na zkoušku je remake slavného filmu Přes palubuKate se protlouká, jak se dá. Živí své tři dcery, má několik zaměstnání a učí se ke zkouškám na zdravotní sestru. Jednou dostane za úkol vyčistit koberce na luxusní jachtě. Zhýralec Leonardo jí však nezaplatí a vysavač jí hodí do moře. Manžel na zkoušku je zkrátka jako přes kopírák film Přes palubu s Goldie Hawnovou... Read More »

Láska bez bariér nenabízí jen dobrou zábavu, ale i ponaučení

Láska bez bariér nenabízí jen dobrou zábavu, ale i ponaučeníÚspěšný podnikatel, ale především známý sukničkář Jocelyn (Franck Dubosc), neúnavný proutník a hlavně nenapravitelný, doslova patologický lhář. Musí mít každou ženu, která ho aspoň trochu zaujme. Není už sice nejmladší, ale pro dámy stále atraktivní, zajištěný muž, takže o úspěchy nemá nouzi. Ve filmu Láska bez bariér však jeho styl života a sebestředná osobnost dostanou... Read More »

Test: Hrající límec Bose aneb oblečte si hudbu

Test: Hrající límec Bose aneb oblečte si hudbuHodit si kolem krku reproduktory a vyrazit s nimi na procházku se jen tak nepoštěstí. Proto jsme přivítali možnost otestovat značně originální zařízení, novinku od renomované značky. Jde skutečně o jakýsi bezdrátový, hrající límec Bose z matné, ohebné, tmavě šedé hmoty. Položíte si ho zezadu dopředu kolem krku, spárujete a... Read More »

Jurský svět: Zánik říše – zase po nás nemilosrdně půjdou ještěři

Jurský svět: Zánik říše – zase po nás nemilosrdně půjdou ještěřiOstrov plný prehistorických ještěrů sloužících k zábavě návštěvníků se změní v peklo na zemi. Někdejší sen miliardáře o zábavním parku se pokaždé zvrtne a ještěři jdou po lidech. Co se tady ještě dá vymyslet? Nejdřív zničený park, před třemi lety už lidé opustili ostrov, přenechali ho dinosaurům a veškeré té jejich příbuzné havěti. Nyní v... Read More »

Prodejna budoucnosti je otevřená 24 hodin, sedm dní v týdnu

Prodejna budoucnosti je otevřená 24 hodin, sedm dní v týdnuKoncept prodejny, která vás obslouží sama není v principu žádná novinka, záleží jen na propracovanosti a funkčnosti provedení. U nás je v tomto ohledu jednoznačně nejdál Alza.cz. Otevírá již druhé prodejní místo v konceptu prodejna budoucnosti, a to po Floře nyní na Praze 4, v ulici Antala... Read More »

Jsem božská, jiná možnost nepřipadá v úvahu

Jsem božská, jiná možnost nepřipadá v úvahuTaké jste někdy zapochybovali sami o sobě? Renee (Amy Schumer) je jeden velký chodící komplex méněcennosti. Žije sama, pracuje v zastrčené suterénní kanceláři, připadá si ošklivá, tlustá a nepotřebná. Tedy, po pravdě, Renee skutečně není žádná krasavice a nadváhu má také. Ani chlapi se na ni zrovna nelepí. Až jednou se po úraze na sebe... Read More »

Escobar – muž, který si koupil celou zemi

Escobar – muž, který si koupil celou zemiŽivot jednoho z největších zločinců dvacátého století se dočkal hvězdného filmového zpracování. Pablo Escobar (Javier Barden) byl svého času veden časopisem Forbes jako sedmý nejbohatší člověk světa, vydělával desítky miliard dolarů ročně. Vedl v Kolumbii proslulý medellínský kartel, pracovali pro něj zkorumpovaní politici, soudci i policie. Byl znám brutálními metodami likvidace svých... Read More »

Bistro Ramen ukáže, jak jídlo sbližuje lidi a napravuje křivdy

Bistro Ramen ukáže, jak jídlo sbližuje lidi a napravuje křivdyMladý japonský kuchař Masato je specialistou na tradiční japonský pokrm ramen. Jde v podstatě o silný masový vývar s nudlemi, masem, zeleninou a vejcem. Jeho příprava je však hotová věda, a zdaleka ne každý ho dovede uvařit tak skvěle, jako to uměl Masatův otec, než zemřel. Mladík zůstal sám, bez rodičů, a tak se vypravil... Read More »