Browsing Archives of - 2012 Srpen

Domácí květiny připojené k Wi-Fi

Domácí květiny připojené k Wi-FiZdá se to být absurdní, ale konečně můžeme komunikovat s květinami. Možná jim tak občas i zachráníme... Read More »

Ekologická vozítka

Ekologická vozítkaVozítko pro Večerníčka, elektrokolo a vcelku nadupané auto mají jedno společné: šetří životní prostředí. A nemusíte být ani zarytí ekologové, abyste pochopili, že nám jde o peníze všem, zvlášť při dnešních astronomických cenách... Read More »

Nepostradatelní Expendables 2 otevírají propadliště filmových dějin

Nepostradatelní Expendables 2 otevírají propadliště filmových dějinŽe by protimluv? Kdepak! V tomto filmu Nepostradatelní Expendables 2 si hrdinové museli roli zasloužit celoživotní prací. Jinak by si v něm ani neškrtli. Prostě vstup povolen jen slavným... Read More »

Letní výběr aplikací pro vaši Lumii

Letní výběr aplikací pro vaši LumiiV létě, době cestování, koupání a outdoor sportů, najde váš smartphone jistě své využití. Pokud už vás omrzelo hledání nejlepších aplikací a rádi byste šli najisto, zkuste následující aplikace, které vaši Lumii oživí a promění ji v pravého letního... Read More »

Kompaktní nálož od Nikonu

Kompaktní nálož od NikonuŽe jsou kompaktní fotoaparáty bez výměnných objektivů ohroženým druhem? Ne pro nás, řekli si u Nikonu a představili hned několik zajímavých modelů řady Coolpix. Na své si tak přijdou milovníci elegantních módních doplňků, náročnější uživatelé manuálních funkcí i techničtí hračičkové propadlí mobilním platformám.... Read More »

Vodafone začíná účtovat hovory po vteřinách

Vodafone začíná účtovat hovory po vteřináchVodafone přichází s významnými změnami ve svých tarifech. Jako první a jediný mobilní operátor v zemi zavádí účtování hovorů po vteřinách pro firemní i nefiremní... Read More »

Nová vlajková loď mezi smartphony

Nová vlajková loď mezi smartphonyAscend P1 se jmenuje smartphone nejvyšší třídy pod značkou Huawei, přebírající zároveň hrdé označení vlajková... Read More »

Internet v elektrické zásuvce

Internet v elektrické zásuvceSagemcom představila sadu F@ST PLUG 500 PREMIUM. Jde o dvojici speciálních adaptérů, které se zapojují do běžné elektrické... Read More »

Test dockovací stanice UE Air Speaker

Test dockovací stanice UE Air SpeakerNová reprosoustava od Logitechu umí bezdrátově streamovat z iTunes, iPadu a... Read More »

Cestovní nabíječka pro smartphony

Cestovní nabíječka pro smartphony  Genius představil cestovní nabíječku ECO-u200, která umožňuje nabít telefon i na místech, kde není zrovna v dosahu elektrická zásuvka. Dobíječka dokáže prodloužit provoz telefonu až o 11... Read More »