Browsing Archives of - 2012 Únor

Nokia 808 – 41 megapixelů v telefonu

Nokia 808 – 41 megapixelů v telefonuNově představený model je jednou z největších dosavadních událostí veletrhu Mobile World Congress Nokia umí překvapit. Firma, kterou mnozí začali pomalu odepisovat, dnes na veletrhu Mobile World Congress ve španělské Barceloně představila nový fototelefon 808. A ten překonává vše, co v téhle oblasti kdy výrobci stvořili – má totiž rozlišení 41 megapixelů, tedy více než... Read More »

Samsung Smart TV: Nejen Topfun, ale i Voyo

Samsung Smart TV: Nejen Topfun, ale i VoyoKorejská značka to s internetem v televizi myslí podle všeho vážně Toužíte po internetové videopůjčovně v televizi? Pak v našich zeměpisných šířkách neexistuje lepší volba než Samsung. Již nějakou dobu nabízí ve svých modelech službu Topfun (nedávno jsme tu psali o jejím rozšíření) a nyní k ní přibírá ještě další podobnou platformu Voyo, jinak internetový... Read More »

Panasonic Convention v Hamburku

Panasonic Convention v HamburkuV německém Hamburku probíhá tradiční velká prezentace Panasoniku T3 je samozřejmě při tom. Firma představila mimo jiné nové televize, domácí kina s blu-ray, hi-fi systémy a především svůj vůbec první chytrý... Read More »

Sony Walkman Z

Sony Walkman ZŽe by to kapesní přehrávače ještě neměly spočítané? Mnoho okolností nasvědčuje tomu, že se specializované kapesní audio a videopřehrávače pomalu odebírají do technických muzeí a definitivně je nahrazují chytré telefony. Některé firmy ovšem tuhle představu tvrdošíjně odmítají. Kromě Apple, která neustále vyvíjí další a další generace iPodů, se v tomto ohledu odmítá vzdát především Sony... Read More »

Nikon D800 a D800E

Nikon D800 a D800EAsi nejlepší zrcadlovka (nejen) pro krajináře V úterý 7. února dopoledne se na pražských Vinohradech konal fotografický svátek – Nikon tu představil novou plnoformátovou zrcadlovku D800. Je určena profesionálům, ale také zkušeným uživatelům z amatérských řad. A v mnoha ohledech se jedná o průlomový model, převyšující vše ostatní na současném... Read More »

Bezvzduchové pneumatiky

Bezvzduchové pneumatikyNebát se, že píchnete a v noci budete v dešti muset měnit kolo? To si dáme líbit! Je jasné, že bezvzduchové pneumatiky jsou mnohem citlivější k životnímu prostředí než současné konvenční pneumatiky, jenže pneumatiky konstruované na tomto principu byly dosud nepraktické pro hromadnou výrobu. Bridgestone vyvinul technologii s cílem dotáhnout koncept bezvzduchové pneumatiky až do... Read More »

Ultrabook Dell XPS 13

Ultrabook Dell XPS 13Rok 2012 má údajně patřit ultrabookům. Dell souhlasí… Netbookům s nástupem tabletů asi definitivně odzvonilo, to ale neznamená, že by na trhu nebylo místo pro malé a lehké přenosné počítače na cesty nebo pro každodenní nošení po městě. A právě takovou kategorií jsou ultrabooky – podle mnohých jeden z hlavních nastupujících fenoménů letošního... Read More »

Únorové číslo T3 v prodeji

Únorové číslo T3 v prodejiOhlédnutí za rokem 2011 i žhavé novinky… V únorovém čísle T3 se hodně bilancuje – ohlédli jsme se za nejdůležitějšími trendy uplynulého roku a hlavně jsme vyhlásili výroční ceny pro nejlepší produkty v jednotlivých kategoriích. To ale samozřejmě není všechno, v časopise najdete i žhavé... Read More »