Browsing Archives of - 2015 Říjen

Muž na laně je o lidské touze jít za svým snem

Muž na laně je o lidské touze jít za svým snemCesta za splněným snem Působivý, dechberoucí snímek Muž na laně režiséra Roberta Zemeckise, oslavující nejen newyorské, dnes již bohužel neexistující World Trade Center, ale především nezdolnou lidskou touhu jít za svým snem, ať vypadá jakkoliv nesplnitelně a doslova... Read More »

Android TV v televizích značky Philips

Android TV v televizích značky PhilipsOperační systém v televizi Společnost TP Vision představila novou řadu televizí značky Philips, které jsou od letoška již ve všech případech vybaveny operačním systémem Android TV. Přestože se toto řešení objevilo v některých modelech již vloni, jeho přijetí bylo tehdy... Read More »

České filmy celosvětově k dispozici v iTunes

České filmy celosvětově k dispozici v iTunesČeské filmy se na internetu otevírají světu Slavný Obchod na korze režijního dua Kádár – Klos uvedl Bontonfilm ve spolupráci s Národním Filmovým Archivem do digitální distribuce na internetu v celosvětovém obchodě iTunes. Film je opatřen anglickou jazykovou verzí a díky ní se na internetu dočká i mezinárodní distribuce. Dostupný bude pro diváky ve všech anglicky mluvících zemích... Read More »