Browsing Archives of - 2012 Březen

HTC One X

HTC One XNomen omen aneb nová jednička mezi chytrými telefony? To jsou paradoxy. Čtyřjádrový počítač mají doma jen naprostí nadšenci, hlavně náruživí hráči. Rozhodně se nejedná o běžný spotřební standard. Pokud si ale letos pořídíte nový chytrý telefon nejvyšší kategorie, je dost pravděpodobné, že jeho procesor čtyřjádrový bude. Kdy že se to začaly prodávat dvoujádrové modely? Že... Read More »

Nový iPad v prodeji

Nový iPad v prodejiNedočkavci mohou vyrazit do prodejen… Sláva, vypadá to, že se Česko pomalu blíží do civilizovaného světa – dnes se u nás začal prodávat nový iPad, zpoždění za světovou premiérou tedy činí jen několik... Read More »

Canon EOS C300

Canon EOS C300Malá a praktická profesionální kamera se skvělými funkcemi a vysokým rozlišením Když se řekne profesionální filmová kamera, představí si většina lidí obří přístroj, k jehož ovládání je zapotřebí strávit rok v posilovně (proto se také kamery vyskytují zpravidla na mohutném stativu či na kolejnici). Nový model Canon C300 se ale od této představy výrazně liší... Read More »

Rychlý mobilní internet od T-Mobile

Rychlý mobilní internet od T-MobileDalší krok na klopotné cestě k civilizovanému světu Mobilní datové služby v Česku, to je tradičně smutný příběh. Příklad za všechny: v takovém Bulharsku, na které se tu kdekdo dívá skrz prsty jako na periférii Evropy, lezete po horách nebo bloudíte zapadlými vesničkami a na telefonu vám stále výsměšně svítí ikona 3G. U nás vysokorychlostní... Read More »

Ruský masakr motorovou pilou

Ruský masakr motorovou pilouTohle motorové kolo by u nás asi technický průkaz nedostalo… O technických hračkách tu píšeme převážně vážně, tak to projednou trochu odlehčíme. Různým elektrickým kolům a dalším alternativním vozítkům do městského provozu se náš časopis věnuje vcelku pravidelně, ovšem způsob, jakým se k této otázce postavil neznámý ruský konstruktér, opravdu bere... Read More »

Březnové číslo T3 v prodeji

Březnové číslo T3 v prodejiHistorie i současnost si u nás tentokrát podala ruce… Trochu nostalgické hlavní téma (nejlepší technické hračky posledního půlstoletí) střídá žhavá současnost v podobě velkého testu nejlepších televizí současnosti, povídání o novém Porsche Carrera či představení toužebně očekávaného notebooku HP Envy... Read More »

Canon 5D Mark III

Canon 5D Mark IIIProfesionální zrcadlovka pro krajináře i reportéry Po nedávném představení Nikonu D800 celý profesionální fotografický svět s napětím čekal, jak na tenhle průlomový model zareaguje největší konkurent a světová jednička v této kategorii Canon. Po včerejšku je odpověď jasná – proti zmíněnému Nikonu se do pomyslného ringu postaví 5D Mark III, nástupce nesmírně populárního modelu 5D... Read More »