Browsing Archives of - 2012 Květen

Toshiba získala reddot ocenění za nejlepší design

Toshiba získala reddot ocenění za nejlepší designToshiba se může pyšnit oceněním reddot Design produktů, zejména notebooků a pevných disků se porotě zalíbil funkčností a odolností svého... Read More »

Lenovo ThinkPad T

Lenovo ThinkPad TNová řada notebooků, které jen tak nezničíte Většina současných notebooků má jeden společný problém. Pokud přístroje tráví většinu času na stole doma či v kanceláři, případně v autě či metru mezi těmito dvěma destinacemi, bývá vše v pořádku. Horší to je v případě, že notebook potřebujete používat takříkajíc v terénu – na stavbě, v průmyslových... Read More »

LG OLED TV

LG OLED TVNejlepší obraz v současné televizní technice? Že jsou displeje typu OLED skvělé, víme už nějakou dobu. Dosud jsme se s nimi ale setkávali hlavně v malém provedení na telefonech a dalších mobilních přístrojích, do televizí zatím až na výjimky nepronikly. To se teď ale mění – na trh přichází nový model LG právě s tímhle... Read More »

Přenosný projektor 3M MP410

Přenosný projektor 3M MP410Tohle kino v krabičce se výkonem vyrovná tradičním velkým modelům Přenosných projektorů se v poslední době objevilo na trhu vcelku dost, většinou však představují spíše nouzové řešení – na prezentaci na služební cestě stačí bohatě, s takovým promítáním filmů už to bývá slabší. Jenže pro model 3M MP410 to tak úplně... Read More »

Tablet Emgeton Consul One

Tablet Emgeton Consul OneTablety v současnosti představují zřejmě nejsledovanější spotřební elektroniku. První tablet znovuzrozené značky Consul tedy přichází do vysoce konkurenčního prostředí, v němž ale má rozhodně co... Read More »

Květnové číslo T3 v prodeji

Květnové číslo T3 v prodejiHOT 100 aneb nejlepší hračky na současném trhu …a také velký test prvního telefonu Sony po rozchodu s Ericssonem nebo spousta tipů pro jarní... Read More »

Adobe Creative Suite 6

Adobe Creative Suite 6Takhle kouzlit neumějí ani v Bradavicích… Firma Adobe představila sadu programů Creative Suite 6, tedy nejnovější verzi oblíbených programů pro fotografy, grafiky, filmaře a webové designéry. Do sady CS6 tradičně patří populární Photoshop, Premiere, Indesign a celá řada dalších aplikací a... Read More »

Philips PicoPix PPX2330

Philips PicoPix PPX2330Kapesní projektor na chatu i na služební cestu Je to menší než krabička cigaret, váží to jen 130 gramů a přitom to promítá obraz s úhlopříčkou až 1,5 m, co je to? Přece nejnovější kapesní projektor od Philipsu. Ideální zařízení pro každého, kdo hodně cestuje a chce si občas pustit film, aniž by s sebou... Read More »