Browsing Archives of - 2017 Květen

Acer Iconia – tablet využívající displej s kvantovými tečkami

Acer Iconia – tablet využívající displej s kvantovými tečkamiI díky čtyřem reproduktorům s patentovaným subwooferem, který přináší úderný zvuk, je nový model Acer Iconia Tab 10 stvořen pro konzumaci multimédií ať už doma či na cestách. Acer představil několik 10″ tabletů, mezi které patří nový Iconia Tab 10 navržený hlavně pro multimediální zážitky. A také Iconia One 10 se dvojicí portů micro-USB pro flexibilní... Read More »

OLED televize Sony – čistý design bez rámečku a stojanu

OLED televize Sony – čistý design bez rámečku a stojanuZdá se, že i televizor může být zajímavým, takřka uměleckým dílem. Nové OLED televize Sony jsou navrženy tak, aby přinesly příjemný divácký zážitek jak technickými parametry, tak i samotným svým designem. Co se týče uživatelského rozhraní, Sony svými televizemi (stejně jako Philips) přechází na operační systém Android, což považujeme z dlouhodobé perspektivy za nejrozumnější... Read More »

Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta přinesl překvapení

Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta přinesl překvapeníV roli ikonického dobrodruha a antihrdiny Jacka Sparrowa se na filmová plátna pochopitelně vrací Johnny Depp. V novém filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta se ke kapitánu Jackovi štěstěna opět nemilosrdně obrátila zády. Ocitá se tváří v tvář bandě smrtících námořních duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem). Těm se právě podařilo uniknout z... Read More »

Archos 50 Saphir – smartphone přípravený na všechno

Archos 50 Saphir – smartphone přípravený na všechnoMimořádně odolný smartphone Archos 50 Saphir je určený zejména pro osoby, které pracují v náročných podmínkách. Případně nemusí jít jen o aktivity pracovní, ale také extrémní outdoorové a sportovní. V takových podmínkách nemají uživatelé rádi běžné smartphony, náchylné na poškození, protože jich spotřebují příliš... Read More »

Efektně svítící podložka pod myš s režimem dýchání

Efektně svítící podložka pod myš s režimem dýcháníGenesis, oblíbená značka herního vybavení, si vydobyla své silné postavení na celosvětovém trhu také díky oblíbeným produktům, jakou je například podložka pod myš M12. Nyní se tato značka rozhodla pro další krok a uvádí novou podložku pod myš Boron 700 s efektním podsvícením. Podložka pod myš spolupracuje Podložka nabízí sedm barevných schémat, která nejen potěší... Read More »

Nokia 3310 – retromodel za šestnáct stovek konečně v prodeji

Nokia 3310 – retromodel za šestnáct stovek konečně v prodejiA navíc i tři nové smartphony Nokia s operačním systémem Android hodlají opět navázat na letitou tradici. David Pavlinic, ředitel CEE regionu HMD Global, uvedl: „Společně s našimi partnery usilujeme, aby telefony byly dostupné všem fanouškům Nokia do začátku tohoto léta. Jsme přesvědčeni, že zákazníci ocení naše nové smartphony s mimořádnou úrovní bezpečnosti. Dále nejnovějším... Read More »

Skončilo natáčení filmu Milada o Miladě Horákové – do kin vstoupí v listopadu

Skončilo natáčení filmu Milada o Miladě Horákové – do kin vstoupí v listopaduPoslední klapka celovečerního filmu o Miladě Horákové Milada režiséra, scenáristy a producenta Davida Mrnky padla 7. května v Praze po celkem 31 natáčecích dnech. V současné době se rozbíhají práce ve střižně. Film čeká dabing do češtiny z původní anglické verze. Slavnostní premiéra je ohlášena na 31. října, s nasazením do kinodistribuce se počítá od 2.... Read More »

Power banka s vestavěným LED svítidlem mimořádných vlastností

Power banka s vestavěným LED svítidlem mimořádných vlastnostíSouběžné nabíjení a výkonné svítidlo pro domácnost, kancelář i outdoor umožňuje nová power banka Adata D8000L, plnící současně funkci výkonného LED svítidla. Jiné externí baterie nabízejí nanejvýš slabý paprsek světla jen jako doplňkovou vlastnost. D8000L má celou horní stranu vyhrazenou pro řadu LED diod, tvořících plnohodnotný světelný zdroj. D8000L je také odolná proti prachu a... Read More »

Nová herní myš Genesis s RGB podsvícením

Nová herní myš Genesis s RGB podsvícenímOblíbená značka herních doplňků a zařízení, nabízí mnoho typů počítačových myší. Přesto ale v nabídce dosud chyběla herní myš s RGB podsvícením. Model  Xenon 200 tuto mezeru  nyní úspěšně zaplňuje. Nedílnou součástí vybavení myší s tímto typem podsvícení je kvalitní ovládací software, jehož aplikace umožňují uchovávat makra a editovat profilová nastavení a samozřejmě měnit světelné režimy. Myš... Read More »

Vetřelec: Covenant by se rád po 38 letech vrátil ke kořenům

Vetřelec: Covenant by se rád po 38 letech vrátil ke kořenůmNa palubě vesmírné lodi Covenant panuje hluboké ticho. Posádka a další dva tisíce duší na palubě průkopnického plavidla jsou na začátku filmu Vetřelec: Covenant v hluboké hibernaci, takže umělá bytost Walter (Michael Fassbender) bloumá chodbami sama. Loď je na cestě ke vzdálené planetě Origae-6 na opačné straně galaxie, kde, jak osadníci doufají, založí novou základnu... Read More »