Browsing Archives of - 2022 Říjen

Das Filmfest 2022 – nejnovější německy mluvené filmy

Das Filmfest 2022 – nejnovější německy mluvené filmyPřichystány jsou na tři desítky nejnovějších filmů z Německa, Rakouska a Švýcarska, navíc i retrospektiva díla Rainera Wernera Fassbindera. Vše je přehledně rozděleno do tematických sekcí. Festival německy mluvených filmů Das Filmfest 2022 se uskuteční od 20. do 26. října v pražských kinech Lucerna, Atlas a Ponrepo. Následně od 2. do 6. listopadu v brněnském... Read More »

Apple Premium Partner prodejna dorazila do Česka

Apple Premium Partner prodejna dorazila do ČeskaNa pražském Chodově otevřel iStyle unikátní koncept Apple prodejny. Pro český trh se jedná o důležitý milník. Nová prodejna je vůbec první v regionu střední a východní Evropy, která nese status Apple Premium Partner. APP prodejna se svým konceptem inspiruje nákupním zážitkem známým z ikonických prodejen Apple Store a přináší opět vyšší úroveň zákaznického servisu.... Read More »

Dobrý šéf Julio nedá na zaměstnance dopustit

Dobrý šéf Julio nedá na zaměstnance dopustitV rodinné firmě na výrobu průmyslových vah se šéf a majitel Julio Blanco (Javier Bardem) pečlivě snaží udržovat přátelskou atmosféru se svými zaměstnanci. Žádné korporátní manýry, ale osobní přístup, kdy každého zná jménem. Neustále všem připomíná, že se na něho mohou kdykoliv obrátit, pokud budou mít jakýkoliv problém. Sám nemá potomky, a tak rád zdůrazňuje,... Read More »