Browsing Archives of - 2018 Únor

Rudá volavka je školená děvka ve státních tajných službách

Rudá volavka je školená děvka ve státních tajných službáchKdyž se baletce Dominice Jegorovové (Jennifer Lawrence) zhroutí svět a po úraze musí odejít do předčasného důchodu, ocitá se v existenčních potížích. Hrozí, že přijde o byt i možnost starat se o nemocnou matku. Přijme tedy nabídku svého strýce vstoupit dočasně do státních služeb. Tajné služby z ní vyškolí pracovnici, psychologicky a cíleně využívající mužské... Read More »

Blesk Canon sám otáčí hlavu jak slunečnice za sluncem

Blesk Canon sám otáčí hlavu jak slunečnice za sluncemPrvní blesk na světě s funkcí AI Bounce, která vypočítává nejlepší natočení hlavy blesku. Canon uvádí blesk Speedlite 470EX-Al – první blesk Canon s funkcí AI Bounce. Jeho inteligentní automatika sama vypočítá nejlepší možné natočení hlavy, nastaví ji do optimální pozice a připraví ideální světelné podmínky pro co nejlepší podobu... Read More »

Samsung Galaxy S9 – mobil s nejlepším zvukem i fotoaparátem

Samsung Galaxy S9 – mobil s nejlepším zvukem i fotoaparátemStereoreproduktory a fotoaparát Zdá se to jako včera, když se na trhu objevil model S8 s výrazně zakulaceným displejem, a už tu je jeho nástupce. Telefon Samsung Galaxy S9 (a samozřejmě i větší S9+) obsahuje nový objektiv s variabilní clonou, který podporuje fotografování za špatných světelných podmínek. Dále umožňuje snímání superzpomalených záběrů a vytváření Animovaných... Read More »

Já, Tonya je o skandálu a zmařeném talentu

Já, Tonya je o skandálu a zmařeném talentuJeden z největších sportovních skandálů nejen v krasobruslení, ale celé sportovní historie se odehrál v ladném světě tance na bruslích. Snímek Já, Tonya však není jen o tomto incidentu. Vypráví neuvěřitelný, drsný životní příběh Tonyi Harding, mimořádně talentované krasobruslařky, která jako první Američanka dokázala skočit trojitého... Read More »

The Florida Project představuje drsnější tvář Ameriky

The Florida Project představuje drsnější tvář AmerikyMalá, roztomilá Moonee si užívá prázdnin na Floridě. Bydlí se svojí matkou v motelu Kouzelný hrad nedaleko Disney Worldu. Tyto motely jsou dnes už jen zašlým pomníkem někdejší slávy. Turisté k nim zabloudí zřídka, zato v nich bydlí nejchudší sociální skupiny lidí, kteří žijí ze dne na den a vlastní bydlení si nemohou dovolit. The... Read More »

Akta Pentagon – Skrytá válka připomene aktuální a poučný příběh

Akta Pentagon – Skrytá válka připomene aktuální a poučný příběhPříběh podle skutečné události pojednává o patrně nejtemnější etapě amerických novodobých dějin. Vietnamské válce, gigantickém úniku tajných informací vyústícím do slavné aféry Watergate s následným odstoupením prezidenta Nixona. Děj Akta Pentagon – Skrytá válka se odehrává těsně před... Read More »

PanzerGlass nabízí nejodolnější ochranné sklo na displej

PanzerGlass nabízí nejodolnější ochranné sklo na displejSklo a displej jsou nejohroženější části každého moderního mobilního telefonu. Dánská společnost PanzerGlass proto aktuálně rozšířila nabídku svých skel a čeští zákazníci tak mají dnes na výběr z pěti typových variant různých vlastností pro mobilní telefony čtrnácti výrobců. Ochranné sklo PanzerGlass se svou tloušťkou pouhých 0,4 mm a tvrdostí 9H chrání displej telefonu svého majitele... Read More »

Hackeři budou v roce 2018 čelit robotickým lovcům

Hackeři budou v roce 2018 čelit robotickým lovcůmKybernetičtí zločinci jsou stále vynalézavější a přicházejí s novými prostředky, jak firmám odcizit cenná data nebo jak z nich vymámit finanční prostředky. Klasický model ochrany, založený na již známých hrozbách není příliš účinný. A tak musejí společnosti přijít s modernějšími metodami. Společnost Dimension Data, globální poskytovatel IT řešení a služeb, představila 5 trendů, které budou... Read More »

Nabíjecí pouzdro juice pack pro Samsung Galaxy Note8

Nabíjecí pouzdro juice pack pro Samsung Galaxy Note8Nabíjecí baterie o kapacitě 2 950 mAh, zajistí energii pro hovory v celkové délce 36 hodin. Když jste na cestách mimo dosah nabíjecích možností, nabízí nabíjecí pouzdro juice pack kompaktní přenosné řešení, umožňující nabít váš telefon a bateriové pouzdro pomocí libovolného bezdrátového nabíjecího systému. Na cestách vám poskytne stoprocentní jistotu, že nezůstanete bez... Read More »

Může vám noční režim na mobilu pomoci k lepšímu spánku?

Může vám noční režim na mobilu pomoci k lepšímu spánku?Asi tušíte, že trávit večery koukáním na displej telefonu není úplně nejlepší nápad. Smartphony totiž svítí jasným modrým světlem. Díky tomu na nich vidíte zprávy, videa i obrázky koček ostře i za nejslunnějšího dne. V noci to ale představuje problém. Noční režim nabízí... Read More »