Browsing Archives of - 2012 Září

Adobe Photoshop Elements 11

Adobe Photoshop Elements 11Nová verze „odlehčeného“ Photoshopu uspokojí i hodně náročné fotografy... Read More »

Videostřižna Pinnacle pro tablet

Videostřižna Pinnacle pro tabletS aktuální verzí tohoto oblíbeného střihového softwaru se od teď potkáte kromě PC také na... Read More »

S Googlem pod vodu

S Googlem pod voduPomysleli jste někdy na to, že se bude možné vydat do hlubin oceánu z Map Google? Díky Street View to teď jde pouhým... Read More »

Je libo Angry Birds na zdi?

Je libo Angry Birds na zdi?Víte, kolik měří největší dotykový displej na světě? Přes 20 metrů čtverečních…... Read More »

Nové fotoaparáty od Canonu

Nové fotoaparáty od CanonuCenově dostupná profesionální zrcadlovka i kompakty pro náročné... Read More »

Photokina 2012

Photokina 2012Vždy jednou za dva roky se brány výstaviště v Kolíně nad Rýnem otevřou největšímu fotografickému veletrhu na evropském kontinentě s názvem... Read More »

Nová plnoformátová zrcadlovka Nikon D600

Nová plnoformátová zrcadlovka Nikon D600D600 je nejmenší a nejlehčí plnoformátovou digitální jednookou zrcadlovkou, jakou Nikon dosud... Read More »

Nejrychlejší externí harddisk WD

Nejrychlejší externí harddisk WDKombinace rozhraní Thunderbolt a otáček disků 10 000/min. dala vzniknout nejrychlejšímu harddisku značky Western... Read More »

TV tuner pro mobily

TV tuner pro mobilyTelevizní tuner pro mobilní telefony s operačním systémem Android bez nutnosti připojení k... Read More »

Další střípky z veletrhu IFA

Další střípky z veletrhu IFATelevize, cloudové technologie, hudební nástroje skutečné i... Read More »