Browsing Archives of - 2015 Září

Marťan

MarťanPříběh, který se může stát Astrobiolog Mark Watney (Matt Damon) se sice jako jeden z prvních lidí procházel po povrchu Marsu, vzápětí ho tam ale jeho kolegové „zapomenou“ při kvapném ústupu před nečekaně prudkou prašnou bouří v domnění, že je mrtvý. Stane se z něj proti... Read More »

Další pokus představit Steva Jobse

Další pokus představit Steva JobseNepovedený Ashton Kutcher nahrazen Po prvním, nepříliš zdařilém zfilmování životopisného bestselleru Waltera Isaacsona Steve Jobs z roku 2013, se mohou nejen příznivci značky s jablkem ve znaku těšit na druhý pokus přiblížit veřejnosti, jak výjimečná osobnost zakladatel společnosti Apple... Read More »

Seznam.cz přináší off-line mapy celého světa

Seznam.cz přináší off-line mapy celého světaOff-line mapy a další novinky Za poslední půlrok investoval nejznámější český portál Seznam.cz přes dvěstatisíc hodin práce svých vývojářů do zlepšení nabídky služeb. Výsledky práce se dotkly naprosté většiny oblastí jeho zájmů. Podívejme se ve stručnosti, co nás na příklad od října... Read More »

Everest vždy lákal dobrodruhy z celého světa

Everest vždy lákal dobrodruhy z celého světaFilm, při kterém více než mrazí Výstup na nejvyšší horu světa Everest patří k největším výzvám dnes už nejen pro horolezce, ale v posledních desetiletích i pro nejrůznější dobrodruhy z celého světa. Riskují, že zahynou, avšak nedbají na počasí ani... Read More »

A teď to zkuste rozebrat!

A teď to zkuste rozebrat!Ukázka bravurního technického myšlení zabavnou... Read More »

Hudební film Straight Outta Compton zakladatelů stylu gangsta rap

Hudební film Straight Outta Compton zakladatelů stylu gangsta rapBrutální pouliční lyrika a splněný americký... Read More »