Browsing Archives of - 2019 Srpen

Anna – do kin přichází špionážní akční thriller Luca Bessona

Anna – do kin přichází špionážní akční thriller Luca BessonaMoskevská rodačka Anna Poliatová nemá v životě vůbec štěstí. Rodiče se jí zabili při autonehodě a ona nakonec skončila bez peněz v jednom bytě s násilníkem a zlodějem. Větší dno si lze jen těžko představit. Když se z ničeho nic objeví nabídka na jiný život, váhá jen chviličku. Všechno je lepší, než co zažívá teď.... Read More »

Krvavá nevěsta vám ukáže svatební noc, jakou nechcete zažít

Krvavá nevěsta vám ukáže svatební noc, jakou nechcete zažítMladá Grace si vezme Alexe a přivdá se tím do podívínské, avšak pohádkově bohaté rodiny. Své jmění vydělala vymýšlením a prodejem nejrůznějších deskových her. Toto jejich podnikání možná souvisí i s podmínkou, kterou každý nově příchozí musí splnit, aby přijetí do kruhu rodinného bylo kompletní. Novopečená nevěsta je povinna si s ostatními zahrát hru, jakou... Read More »

Neomezená data v nových tarifech T-Mobile podle zákazníků

Neomezená data v nových tarifech T-Mobile podle zákazníkůPřichází tarify, které si lze nakonfigurovat podle svých potřeb. Od 1. září 2019 mají zákazníci T-Mobile možnost využívat novou generaci tarifů. Při jejich tvorbě operátor vycházel jak z dlouhodobého vývoje zákaznického chování, tak z čerstvých zkušeností z kampaně Neomezené léto. Nová generace tarifů se vyznačuje maximální flexibilitou – zákazník si skládá tarif sám z hlasové... Read More »

Tenkrát v Hollywoodu je poslední i předposlední Tarantinův film

Tenkrát v Hollywoodu je poslední i předposlední Tarantinův filmKonec šedesátých let představoval velké změny v americké společnosti. Prezident Kennedy byl zavražděn, zuřila druhá válka ve Vietnamu, své zájmy začala prosazovat mládež mohutnou kulturou hippies, populární hudbu navždy proměnili Beatles a Rolling Stones. Změny dostihly i filmový svět. Romantičtí galantní hrdinové a milovníci z padesátých let typu Clarka Gablea se ve svých jednoduchých, naivních... Read More »

Asus ZenBook Pro Duo – notebook se dvěma displeji

Asus ZenBook Pro Duo – notebook se dvěma displejiUnikátní notebook se dvěma displeji Asus ZenBook Pro Duo (UX581) přichází na český trh. Hlavní 15,6palcový dotykový panel doplňuje ještě sekundární 14palcový zobrazovač Asus ScreenPad Plus. Ten nabízí kreativní možnosti a způsoby ovládání zvyšující produktivitu a usnadňuje multitasking. Vestavěný software ScreenXpert obsahuje řadu užitečných aplikací a nástrojů, které uživatelům umožňují naplno využít výhod a funkce... Read More »