Browsing Archives of - 2016 Červen

Očista: Volební rok je brutálním masakrem

Očista: Volební rok je brutálním masakremStátem povolený masakr Představte si, že byste se jeden den v roce mohli jakkoliv komukoliv beztrestně pomstít. Pro spoustu lidí lákavá představa. Pro jiné zážitek užít si dvanáct hodin brutálního řádění, při kterém je vše... Read More »

Neobyčejná outdoorová kamera Olympus TG-Tracker

Neobyčejná outdoorová kamera Olympus TG-TrackerTG-Tracker přežije i umí všechno Nová, neobyčejně odolná, a mimořádně flexibilní akční kamera Olympus TG-Tracker zaznamená kromě videa a fotek také nadmořskou výšku, rychlost, teplotu, vzdálenost, souřadnice, a řadu dalších... Read More »

Pozor na Instagram, používají ho i zloději

Pozor na Instagram, používají ho i zlodějiBytařův nejlepší pomocník Instagram se stává novým informačním kanálem pro zloděje.  Sociální síť, umožňující svým uživatelům sdílet fotky s přáteli i se zcela neznámými lidmi, je jednou z nejrychleji rostoucích podobných platforem dneška, ale také poskytuje neocenitelné informace... Read More »

Smartphone Alcatel s virtuální realitou

Smartphone Alcatel s virtuální realitou3D kino zdarma jako bonus Alcatel uvádí na český trh svou prémiovou řadu smartphonů IDOL 4. Telefony IDOL 4 a IDOL 4S designově navazují na loňské modely IDOL 3. Kromě vylepšených parametrů a materiálů novinky poskytnou i multimediální zážitky díky speciálnímu bočnímu tlačítku Boom, a také příslušenstvím pro trojrozměrnou virtuální realitu přímo... Read More »

Léto All Exclusive vás příliš nerozesměje

Léto All Exclusive vás příliš nerozesmějeKomedie plná Emilů Skupinka mladých Evropanů se v Léto All Exclusive vypraví na dovolenou do Brazílie, do hotelu otce snoubenky jednoho z nich, aby měli zadarmo ubytování. V plánu jsou zásnuby, akt se však nešťastnou náhodou musí odložit, nač je nutné počkat je k... Read More »

Hrozba zvaná ransomware

Hrozba zvaná ransomwareHit dnešní počítačové kriminality se týká každého Nedávno se v Praze uskutečnila odborná tisková konference s názvem Ransomware aneb zaplať, nebo…!, kterou pořádal celosvětový lídr v oblasti bezpečnostních řešení, společnost Trend... Read More »

Den nezávislosti: Nový útok

Den nezávislosti: Nový útokŘežba, jakou svět neviděl Režisér Roland Emmerich se po dvaceti letech vrátil k tématu, o kterém už jeden film natočil. Vida, a pak že dvakrát do stejné řeky... Read More »

Rodina telefonů Moto Z

Rodina telefonů Moto ZKonečně svěží vítr mezi smartphony Společnost Lenovo představila na letošní konferenci Tech World v San Franciscu novou rodinu smartphonů Moto Z (Motorola je pozicována jako prémiový brand) spolu s příslušenstvím Moto Mods, díky kterému mohou uživatelé měnit podobu svého telefonu podle aktuální... Read More »

Vlastenecká apka

Vlastenecká apkaFanděte fotbalu ve svých barvách Všichni fotbaloví fanoušci už netrpělivě odpočítávají dny do začátku mistrovství Evropy ve fotbale. Pro ty méně šťastné, kteří nemají letenku do Francie, přichází výrobce televizorů Philips s mobilní aplikací, která okoření fotbalový zážitek i u vašeho televizoru s technologií... Read More »

Warcraft: První střet – legendární hra na plátně kin

Warcraft: První střet – legendární hra na plátně kinKultovní počítačová hra se dočkala filmového zpracování Děj Warcraft: První střet je prostý, a nejlépe ho popisuje text distributora: “Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic... Read More »