Browsing Archives of - 2020 Červen

Kalifornský sen – hudební romantika plná emocí

Kalifornský sen – hudební romantika plná emocíJít za svým snem se rozhodne Maggie (Dakota Johnson) v ne právě idylické branži, jakou je šoubyznys. Na zvolené cestě ji čeká hodně problémů a nástrah. Maggie pracuje jako osobní asistentka jedné z největších popových hvězd Grace Davis (Tracee Ellis Ross), což je už samo osobě splněným snem. Miluje hudbu a má o ní skvělé... Read More »

Téměř dokonalá tajemství – další remake filmu o pokrytectví

Téměř dokonalá tajemství – další remake filmu o pokrytectvíNaprostí cizinci se jmenoval první film na toto téma, natočený v roce 2016 podle scénáře italského režiséra a scenáristy Paola Genoveseho. Od té doby se dočkal řady remakeů, vesměs podobných si jako vejce vejci. Ani nejnovější německá verze není výjimkou. Děj je geniálně jednoduchý. Přátelé se sejdou u jednoho z nich na společné večeři. Manželka... Read More »

Problémissky popisují skutečný skandál na Miss World

Problémissky popisují skutečný skandál na Miss WorldSoutěž Miss World se v roce 1970 konala v Londýně. V té době šlo o show s více jak stomilionovou sledovaností televizního přímého přenosu. Tehdy poprvé organizátoři svolili s účastí dvou černošek z Jihoafrické republiky, což rozdmýchalo vášně už před soutěží. Ty pravé potíže však teprve měly nastat. Problémissky vyprávějí příběh největšího skandálu, jaký se... Read More »

Raoul Taburin pobaví svěžím, laskavým humorem

Raoul Taburin pobaví svěžím, laskavým humoremVe francouzské komedii, natočené podle knihy geniálního francouzského humoristy Jeana-Jacquese Sempého, je Raoul Taburin hlavním hrdinou. Vyrostl v malé francouzské vesničce, kde jeho otec celý život pracoval jako pošťák. Znal tu proto každého a každý znal jeho i Raoula. Pro svou přátelskou povahu a ochotu kdykoliv pomoci je Raoul velmi oblíbený. A ještě jeden důvod... Read More »

Bourák – české filmové peklo pokračuje

Bourák – české filmové peklo pokračujePříběh se odehrává ve Šlukdorfu, imaginárním městě na severu Čech, kde po revoluci zavřeli všechny fabriky a místo nich se vyrojily nonstop herny, kasina a šlapky. V  jednom z těch nonstopů s automaty pro zoufalce pracuje i Kamila, osmnáctka, co už má života ve městě, kde chcípnul pes, plné zuby. A ještě víc ji štve... Read More »