Browsing Archives of - 2017 Březen

Ghost in the Shell aneb duše ve skořepině Scarlett Johansson

Ghost in the Shell aneb duše ve skořepině Scarlett JohanssonMajor je ráznou velitelkou sekce 9, bojující proti nejnebezpečnějším kyberzločincům. Sama je částečně robot. Tedy svým dokonalým, extrémně výkonným tělem nepochybně. Avšak zároveň s lidským mozkem, tedy i lidskou duší a emocemi, proto Ghost in the Shell, duše ve skořepině. Příběh se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti a je zfilmovanou verzí stejnojmenného japonského kultovního komiksu.... Read More »

Alcatel Movetrack – sleduje polohu čehokoliv, na čem vám záleží

Alcatel Movetrack – sleduje polohu čehokoliv, na čem vám záležíV dubnu přichází na český a slovenský trh GPS tracker Alcatel Movetrack. Jde o zařízení, se kterým můžete v reálném čase na svém chytrém telefonu sledovat polohu vašich domácích zvířat a snáze je najít, pokud se zaběhnou. Movetrack ale najde využití i při monitorování vašich zavazadel, automobilů, motorek, jízdních kol, klíčů nebo jiných cenných... Read More »

Volání netvora: Příběh života přináší smutný, avšak moudrý příběh

Volání netvora: Příběh života přináší smutný, avšak moudrý příběhDětství, jaké má malý Conor byste si nepřáli. Otec je opustil, matka (Felicity Jones) má rakovinu v závěrečném stádiu, ve škole ho šikanují. S babičkou (Sigourney Weaver), která ho každou chvíli hlídá, když mámu odvezou do nemocnice, se nenávidí. Není proto divu, že ho v noci děsí noční můry. Až jednou se sedm minut po... Read More »

Mobilní tarify od T-Mobile příchází s větším objemem dat. Jenže…

Mobilní tarify od T-Mobile příchází s větším objemem dat. Jenže…T-Mobile představil novou generaci tarifů pro rezidentní zákazníky nazvanou Mobil, kterou spustí 2. dubna 2017. Od té předchozí se liší především výrazně vyššími datovými limity, neomezeným voláním do všech sítí a příspěvkem na nákup nového telefonu. Nové mobilní tarify navíc umožňují služby využívat bez jakýchkoliv příplatků v celé Evropské unii – EU roaming je v... Read More »

Chytrá žárovka se třemi světelnými režimy bez dalších ovládacích prvků

Chytrá žárovka se třemi světelnými režimy bez dalších ovládacích prvkůPhilips  uvedl na trh žárovky Scene Switch, unikátní řadu LED žárovek, které umožňují volbu tří světelných režimů bez nutnosti instalace dalších ovládacích prvků. Chytrá žárovka Scene Switch je navržena tak, aby splňovala měnící se potřeby domácností během celého dne. Z mnoha domovů se staly víceúčelové prostory, které slouží k práci, relaxaci i zábavě. Osvětlení Scene Switch je... Read More »

Safírové sklo sedminásobně zvyšuje ochranu displeje před poškozením

Safírové sklo sedminásobně zvyšuje ochranu displeje před poškozenímSpolečnost ZAGG uvádí InvisibleShield Sapphire Defense, aktuálně technologicky nejvyspělejší řešení ochrany displeje mobilních zařízení. Toto hybridní ochranné safírové sklo sedminásobně zvyšuje efektivitu ochrany displeje smartphonu či tabletu oproti nechráněnému sklu. Sklo InvisibleShield Sapphire Defense obsahuje safír, jeden z nejtvrdších minerálů světa, který mu poskytuje tu nejvyšší odolnost proti rozbití, poškrábání... Read More »

Multimediální přehrávač Evolveo s podporou 4K, Dolby Vision a HDR 

Multimediální přehrávač Evolveo s podporou 4K, Dolby Vision a HDR Vybrat správný přehrávač filmů a hudby není jednoduché, tyto miniaturní počítače totiž musí splnit hned několik požadavků. Jde hlavně o výkon, ovladatelnost a podporu multimédií. Multimediální centra značky Evolveo si dokáží obhájit své místo v každém obývacím pokoji. Nový multimediální přehrávač Evolveo Android Box H8 umožňuje instalaci oblíbených  Android aplikací, jako jsou například internetový prohlížeč Google Chrome, Spotify, Deezer, Kodi nebo... Read More »

Šifrovatelný externí box Zalman na pevný disk obsahuje procesor

Šifrovatelný externí box Zalman na pevný disk obsahuje procesorKaždý potřebuje stále více prostoru nejen v životě, ale i na pevném disku. Řešení může být často problematické. Na jedné straně chceme více prostoru pro ukládání souborů, na druhé straně nechceme přidávat další neskladné zařízení. Jedním z řešení je nabídka značky Zalman, externí box Zalman na pevný disk VE500. Tento box je vhodný pro všechny pevné... Read More »

Recenze: Život z vesmíru, který se vymkne kontrole

Recenze: Život z vesmíru, který se vymkne kontroleMezinárodní vesmírná stanice se vrací se vzorky z Marsu. Vědci objevili stopy organismu, život, který se v pro sebe přívětivém prostředí začne neobyčejně rychle rozvíjet. Roste před očima, je abnormálně inteligentní, přizpůsobivý, a zdá se být nezničitelný. Na stanici ho v nejlepší víře začali zkoumat, což si tvor pro sebe vyhodnotil jako útok. Člověk se... Read More »

Lenovo Legion Y520: herní výkon doma i na cestách

Lenovo Legion Y520: herní výkon doma i na cestáchVýkonné herní dělo, které klame tělem Jde totiž o štíhlý, lehký a snadno přenosný notebook, který si můžete bez problémů vzít kamkoliv s sebou. Výhodou je, že vám volitelná podsvícená klávesnice umožní hrát ve dne, i v noci. Lenovo Legion Y520 je poháněn až sedmou generací procesorů Intel Core i7. Nabízí o 12 % vyšší produktivitu oproti předchozí generaci... Read More »