Browsing Archives of - 2012 Červenec

LEXUS dnes ukázal novou tvář řady LS

LEXUS dnes ukázal novou tvář řady LSVlajková loď Lexusu přichází s novou podobou interiéru i exteriéru. Lexus představuje luxus a pokrokové technologie. Ale nejen to, nabízí i dynamiku, a to především v provedení F SPORT... Read More »

Designový přenosný gril do ruky

Designový přenosný gril do rukyPřenosný gril – City Boy Picnic Grill (známý také jako Alain Delon) vytvořil Klause Aalta. Vejde se opravdu všude. Pokud nemáte prostor na uložení velkého grilu nebo chcete mít gril pořád u sebe, je přímo dělaný pro vás. Jeho rozměry jsou přibližně 18 x 18 x 22 cm.... Read More »

Nejmenší barevná multifunkční tiskárna na světě

Nejmenší barevná multifunkční tiskárna na světěKdyž je něco z technologií „nej“, tak nás to rozhodně zajímá. A právě Samsung CLX-3305 je úplně nová „nej“menší multifunkční tiskárna na světě.... Read More »

PocketBook Basic 611

PocketBook Basic 611Solidní čtečka pro ty, kteří nechtějí Kindle Když se řekne čtečka elektronických knih, automaticky si člověk představí Amazon Kindle. Je to podobné jako třeba u tabletů nebo třeba internetových vyhledávačů – tam taky dominuje iPad, respektive Google do té míry, že o konkurenci často ani nepřemýšlíme. Přitom je to často škoda, k dispozici je spousta... Read More »

Kompakt s vyměnitelnými objektivy v podání Canonu

Kompakt s vyměnitelnými objektivy v podání CanonuDražší kompakty s vyměnitelnými světelnými objektivy se prokazují jako velmi žádané fotoaparáty na trhu. Canon představil svůj EOS M, se kterým budete moct nejen fotit, ale i natáčet Full HD... Read More »

Toshiba a její Full HD All-In-One počítač

Toshiba a její Full HD All-In-One počítačToshiba ukázala světu svůj nový All-In-One počítač, který kombinuje schopnosti stolního počítače, televize, a domácího multimediálního centra – Toshiba LX830. Má velký 58.4cm (23“) kapacitní dotykový displej s rozlišením Full HD, který je připraven na ovládání 10ti prsty. Součástí balení je i bezdrátová klávesnice a... Read More »

Kultovní audio zážitek – Logic3 Ferrari

Kultovní audio zážitek – Logic3 FerrariChcete mít něco opravdu výjimečného a má pro vás design stejnou váhu, jako skutečně dobrý zvuk? Pak zaměřte svou pozornost na novou sadu sluchátek a repro systémů Logic3 Ferrari, která zahrnuje celkem 7 výjimečných... Read More »

Multifunkční hodinky využívající elektronický papír

Multifunkční hodinky využívající elektronický papírHodinky, které využívají netradiční technologie, komunikují s vaším smartphonem a budou vám ukazovat čas takovým způsobem, jaký si právě vyberete. Dáte přednost klasickému ručičkovému zobrazení, preferujete číslice, nebo si vyberete netradiční způsob ukazování přesného... Read More »

Herní klávesnice a myš pro 8 milionu kliknutí od Geniusu

Herní klávesnice a myš pro 8 milionu kliknutí od Geniusu  Genius ukázal světu nové herní produkty z řady GX Gaming – myš Maurus a multimediální klávesnici... Read More »

Umění fotografovat aneb test pěti zrcadlovek

Umění fotografovat aneb test pěti zrcadlovekMyslíte to s fotografováním vážně? Pak potřebujete především pořádnou výbavu. Dnes jsme si ke srovnávacímu testu vzali pět zrcadlovek vyšší střední třídy…  ... Read More »