Browsing Archives of - 2012 Leden

Panasonic HC-X900M: Každý může být Spielbergem

Panasonic HC-X900M: Každý může být SpielbergemNová tříčipová kamera od Panasoniku je určena hlavně náročným amatérským uživatelům, potěší ale i profesionály… Chytlo vás natáčení filmů či videoklipů natolik, že už vám běžná kapesní kamera nestačí a pošilháváte po něčem lepším? Pak vaší pozornosti doporučujeme nový model Panasonic X900M. Tříčipová kamera nabízí poloprofesionální funkce a parametry, přitom si ji ale při troše... Read More »

Nokia Lumia 800 na našem trhu

Nokia Lumia 800 na našem trhuNokia s Microsoftem představily svou novou vlajkovou loď ve velkém stylu Velký sál pražského Slovanského domu se dnes oblékl do elegantní černé barvy, kterou oživoval grafický motiv barevných kostek. A nekonala se tu módní přehlídka, ale tisková konference při příležitosti slavnostního představení nové Nokie Lumia 800 – vlajkové lodi mezi současnými smartphony finské značky. Zároveň... Read More »

TopFun – filmy v televizi i v mobilních zařízeních

TopFun – filmy v televizi i v mobilních zařízeníchNejvětší česká internetová videopůjčovna výrazně rozšiřuje působnost… Internetové videopůjčovně Topfun patří jedno podstatné prvenství – právě ona se loni dohodla na spolupráci se Samsungem na vytvoření první české služby Video on Demand. Majitelé televizí Samsung s internetovým připojením tak mohou využívat celý archiv půjčovny, čítající stovky filmů či seriálů. Na západ od našich hranic je... Read More »

Výroční ceny T3 vyhlášeny!

Výroční ceny T3 vyhlášeny!I letos udílíme tradiční výroční ceny pro nejlepší produkty uplynulého roku… K začátku nového roku patří tradičně i výroční ceny T3. Zajímá vás, jaké modely si loni získaly naše srdce v jednotlivých kategoriích (počítače, telefony, fotoaparáty, pracovní nástroje, aplikace... Read More »

Lenovo ThinkPad Edge S340

Lenovo ThinkPad Edge S340Často se dnes píše, že to klasické notebooky mají nahnuté Ale proč? Z trhu je mají ještě letos vytlačit tenoučké a výkonné ultrabooky. Jenže u Lenova na to zjevně mají jiný... Read More »

Canon PowerShot G1 X – asi nejlepší kompakt na současném trhu

Canon PowerShot G1 X – asi nejlepší kompakt na současném trhu(Téměř) kapesní model pro profesionální fotografy i nadšené amatéry, aneb špičkové kompakty ještě nevymřely… Kdeže jsou ty časy, kdy měl každý slušný výrobce fotoaparátů v nabídce aspoň jeden kompakt nejvyšší třídy. Jistě, jejich ústup ze scény byl logickým důsledkem vývoje celého oboru – zrcadlovky neustále zlevňují a navíc se objevila nová kategorie hybridních modelů, tedy... Read More »

Formula E chystá bezdrátové dobíjení přímo při závodech

Formula E chystá bezdrátové dobíjení přímo při závodechO tuto a další technologické novinky se postará... Read More »