Browsing Archives of - 2015 Prosinec

Černý humor aktérů filmu Perfektní den

Černý humor aktérů filmu Perfektní denTakový byste si nepřáli zažít Film Perfektní den představuje jeden pracovní den skupinky humanitárních pracovníků organizace Aid Across Borders kdesi na Balkáně v polovině devadesátých let. Celá parta se pohybuje v prostředí, které dlouhotrvající válka připravila o poslední špetku logiky a zdravého... Read More »

Milenci těch druhých hitem letošního festivalu Sundance

Milenci těch druhých hitem letošního festivalu SundanceKomedie, která zabodovala Romantická komedie Milenci těch druhých se stala hitem letošního festivalu Sundance. Dva kamarády z vysokoškolských studií, Jakea Harbora (usměvavý Jason Sudekis) a jeho bývalou spolužačku Lainey (drobná Alison Brie), spojuje společný sexuální zážitek z... Read More »

Bezdrátová karta s novou technologií TransferJet

Bezdrátová karta s novou technologií TransferJetBlesková rychlost přenosu Toshiba představila novou SDHC kartu, která kombinuje úložnou kapacitu o rychlosti Class 10 s technologií TransferJet, tedy mimořádně rychlého bezdrátového přenosu dat na krátkou vzdálenost. Bezdrátová karta pro svoji činnost nepotřebuje žádné další, speciální příslušenství, nicméně není... Read More »

Krampus aneb když Vánoce táhnou k pořádně velkému čertu

Krampus aneb když Vánoce táhnou k pořádně velkému čertuÚchylný vánoční horor Začneme tentokrát tím, jak fabuli příběhu popisuje text distributora, mimochodem velmi vtipně: “Kdo se nikdy nebál, že ho odnese čert, ten ať hodí vánoční ozdobou. A to jste přitom nenarazili na nejstrašlivějšího z pekelníků, nepotkal vás Krampus. Temný protipól všech vlídných symbolů údajně nejkrásnějších svátků v roce dokáže spolehlivě vyděsit nejen děti, ale i... Read More »

Hlídací sova

Hlídací sovaPerfektní přenosný hlídač Zcela diskrétně se dozvíte, co se právě před sovičkou odehrává, hlídací sova je vlastně takový malý udavač, podívejte se na video a zamilujete se do... Read More »