Browsing Archives of - 2014 Září

Facebook vyvíjí obří drony, které vydrží ve vzduchu celé měsíce

Facebook vyvíjí obří drony, které vydrží ve vzduchu celé měsíceProjekt přichází z laboratoře Facebook Connectivity Lab, kterou založil Marc... Read More »

Toshiba Chromebook 2

Toshiba Chromebook 2Displej s úhlopříčkou 13,3″ a výdrž baterie až 11,5 hodiny. To nezní... Read More »

Nový iPhone 6 se při nošení v zadní kapse kalhot může prohnout

Nový iPhone 6 se při nošení v zadní kapse kalhot může prohnoutApple má velký problém. Jde vážně o chybu, nebo šikovné PR... Read More »

Indaput: nový obchod s příslušenstvím pro přístroje značky Apple

Indaput: nový obchod s příslušenstvím pro přístroje značky AppleV Indaputu koupíte pouzdra a další doplňky pro iPhony a... Read More »

Nikon D750 – full frame zrcadlovka pro amatéry i profíky

Nikon D750 – full frame zrcadlovka pro amatéry i profíkyŽhavá novinka z dílny Nikonu se v hierarchii fotoaparátů japonské značky řadí mezi modely 610 a 810. Má profesionální funkce, ale zároveň jednoduché a intuitivní ovládání. Nikon D750 má přepracovanou konstrukci, tělo tvoří hořčíková slitina, díky tomu má nižší hmotnost (pouhých 750 gramů) a je odolnější. Tělo včetně displeje je zatěsněné proti prachu a vlhkosti. Displej s úhlopříčkou... Read More »

30% sleva ve značkových prodejnách Samsung potrvá tři dny

30% sleva ve značkových prodejnách Samsung potrvá tři dnyProdejny slaví 5. výročí a slušnou 30% slevu nabídnou ve dnech 25. – 27. září... Read More »

Google i Apple nabídnou defaultní kódování uživatelských dat

Google i Apple nabídnou defaultní kódování uživatelských datiOS i Android L, příští verze googlovského OS, mají aktivované... Read More »

PowerShot G7 X: lahůdkový kompakt z dílny Canonu

PowerShot G7 X: lahůdkový kompakt z dílny CanonuNovinka je „papírově“ bezkonkurenčně nejlepší PowerShot všech... Read More »

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical KeyboardŠpičková herní klávesnice od Logitechu s inteligentním... Read More »

SanDisk představil největší SD paměťovou kartu na světě

SanDisk představil největší SD paměťovou kartu na světěMá kapacitu neskutečných 512 GB a velikost poštovní... Read More »