Browsing Archives of - 2018 Leden

Prezident Blaník je o největší lobbistické svini, jak sám říká

Prezident Blaník je o největší lobbistické svini, jak sám říkáKdo by neznal nejznámějšího českého lobbistu Antonína Blaníka. Už pět let baví i děsí na Stream.cz Marek Daniel diváky v roli nelítostného, cynického, a přitom nepostradatelného zákulisního pomocníka všech mocných v této zemi. Přestože veškeré příhody jsou vymyšlené, jako správná politická satira reagují na aktuální politické dění v zemi, a úplně klidně se mohly stát.... Read More »

Toshiba představuje profesionální notebooky nové generace E

Toshiba představuje profesionální notebooky nové generace ESedm nových přenosných počítačů nabízí profesionální výkon a odolnost. Jsou navrženy tak, aby vyšly maximálně vstříc mobilním potřebám. Nejnovější řada profesionálních notebooků Toshiba prošla vylepšeními s cílem maximalizovat výkon a efektivitu potenciálu procesorů až 8. generace Intel Core. Elegantní notebooky generace E poskytují řadu funkcí, které zajišťují lepší zabezpečení, bezproblémovou konektivitu a vysokou spolehlivost. Nově... Read More »

Chytrý náramek s mnoha funkcemi pro moderní životní styl

Chytrý náramek s mnoha funkcemi pro moderní životní stylEvolveo FitBand B2 na rozdíl od běžných fitness náramků monitoruje i hodnoty krevního tlaku. Náramek se snadno a rychle spáruje s mobilním telefonem s operačím systémem Android i iOS. Přehledný OLED displej mimo jiné zobrazuje notifikace z mobilního telefonu, jako jsou příchozí hovory, zprávy nebo naplánované události. Chytrý náramek lze využít i jako dálkové ovládání... Read More »

Internetové nakupování letos čekají významné změny

Internetové nakupování letos čekají významné změnyJaké můžeme v roce 2018 očekávat novinky a změny ve světě e-shopů a online nakupování? Důležitou roli bude hrát umělá inteligence, mobilní technologie i využití virtuální a rozšířené reality. Internetové nakupování se zrychlí a vylepší se cílení na zákaznické potřeby, uvádí portál... Read More »

Nit z přízraků – vynikající drama se skvělými hereckými výkony

Nit z přízraků – vynikající drama se skvělými hereckými výkonyMít šaty od prestižního módního návrháře Reynoldse Woodcocka (Daniel Day-Lewis) patřilo v poválečném Londýně ke snu každé bohaté dámy. Nit z přízraků vypráví příběh muže posedlého dokonalostí. Extrémně náročný byl pracovně i soukromě. Nejen k sobě, ale i k ženám, proto s žádnou dlouho nevydržel. Stačilo, že si hlučně mazala ráno topinku a stěhovala... Read More »

Ceny české filmové kritiky vyznamenaly celkem 7 filmů

Ceny české filmové kritiky vyznamenaly celkem 7 filmůNejlepším filmem uplynulého roku se stalo česko-slovenské drama Špína, jeho režisérka Tereza Nvotová (úvodní foto) byla vyhlášena i jako objev roku. Dvě sošky si odnesli tvůrci tragikomedie Bába z ledu, za scénář Bohdan Sláma a za herecký výkon v  titulní roli Zuzana Kronerová. Cena za režii připadla Václavu Kadrnkovi za filmovou poému Křižáček. Ceny české... Read More »

Labyrint: Vražedná léčba – závěr akční sci-fi trilogie

Labyrint: Vražedná léčba – závěr akční sci-fi trilogieZávěrečné pokračování epické trilogie o partě mladých, kteří se nedobrovolně stali součástí pokusů na lidech. Nejde o nic menšího, než hledání léku proti vymírání lidstva. Naše hrdiny jsme zažili, když se jim podařilo najít cestu z vražedného labyrintu obklopujícího internační tábor (Útěk), a prchajíc před zločineckou organizací nalezli odbojovou buňku (Zkoušky ohněm). Třetí pokračování Labyrint:... Read More »

Dvousimkový Samsung Galaxy A8 přichází na český trh

Dvousimkový Samsung Galaxy A8 přichází na český trhTelefon je vybaven duálním čelním fotoaparátem, velkým Amoled displejem a ergonomickým tvarem, který vychází z osvědčeného a tradičního designu vlajkových přístrojů značky Samsung. Díky dalším funkcím pro každodenní použití je řada Galaxy A ještě stylovější a praktičtější než kdykoli dříve. Samsung Galaxy A8 je levnějším příbuzným top modelu S8 a nástupcem předloňského modelu A5. Ovšem zdaleka... Read More »

Všechny prachy světa z vás neudělají člověka

Všechny prachy světa z vás neudělají člověkaPohádkově bohatý Jean Paul Getty byl první, kdo začal v sedmdesátých letech po světě z arabského poloostrova rozvážet ropu. Arabové totiž do té doby tvrdili, že něco takového není možné. Ve své době byl nejen nejbohatším člověkem světa, ale dokonce nejbohatším člověkem, jaký do té doby vůbec kdy žil. Zároveň se o jeho šetrnosti a... Read More »

Test: Bezdrátové reproduktory Bose ovládané chytrou aplikací

Test: Bezdrátové reproduktory Bose ovládané chytrou aplikacíTentokrát jsme otestovali hned dva neobvyklé bezdrátové reproduktory Bose. Nejde však o jen tak nějaké běžné, tuctové výrobky. Tyto reproduktory se připojují přes wi-fi a díky aplikaci SoundTouch lze jejich využití dále komfortně... Read More »